Ušteda 30.00 KM!

Alpha Idustries duks crveno bijeli

119.00 KM 89.00 KM

Alpha Industries crveno bijeli duks je duks nove generacije i prati sve nove trendove. Duks na prsima ima veliki natpis “ Alpha industries“ a na rukavu  zašivenu američku zastavu iznad prepoznatljivog džepa ovog brenda. Sastav duksa je 80% pamuk i 20% poliester.

Očisti

Opis

Ovo je novi model Alpha Industries dukseva. Duks je crvei i na grudima ima veliki natpis „Alpha Industries“ na bijeloj podlozi. Na rukavu ima prepoznatljivi džep, iznad njega je ušivena američka zastava. Duks je sastavljen od 80% pamuka i 20% poliestera. Duks se oblači preko glave, nema kapuljaču i u donjem desnom uglu ima mali Alpha Industries logo. Duks je jednostavan za kombinovanje sa ostalim odjevnim predmetima što ga čini idealnim za svakodnevne aktivnosti.

Brand

Alpha Industries

Alpha Industries je poznati američki proizvođač vojne odjeće. Osnivači ovog poznatog branda vjerovatno nisu ni bili svjesni da će za 65 godina Alpha Industries postati poznati streetwear brand koga vole da nose u muškarci i žene, oni znani i oni neznani. Alpha je svakako najpoznatija po svojim jaknama koje su postale sastavni dio underground kulture. Izuzetan kvalitet, klasični izgled recept su zašto su alfine jakne evergreen.

Dodatne informacije

Veličina

, , , ,