Oboji jesen Steel Boots čizmama

Steel Čizme

Steel čizme

Za nas u Urbanu čitava jesen je u znaku Madnessa. Obožavamo Madness i jedva čekamo novi album! Jesen je za neke apatična i letargična a za nas svakako najljepše godišnje doba.
Mnogo boja, Miholjsko ljeto, prilika da se isprobaju sve kombinacije koje se motaju već dugo po glavi.  I kad smo pomislili da ne može da bude zabavnije, stižu nam Steel čizme!

 

Steel čizme u Urbanu možete naći u 10 boja! U tri različite dubine.

E sad se vi pitate kakve veze imaju Steel čizme sa zabavom!?! Naravno da imaju, Steel čizme u Urbanu možete naći u 10 boja! U tri različite dubine. I možete ih iskombinovati u bezbroj kombinacija, što zavisi isključivo od vaše mašte! Chino pantalone, možda slim fit farmerice ili ultra kratka suknjica… da ne nabrajamo, sigurni smo da imate već viziju kako trebaju da izgledaju. I dobra zabava podrazumjeva i dobre svirke, kojih u zadnje vrijeme u Banjaluci ne manjka. Sjetimo se samo svirke u Sokolskom u organizaciji BL Oi!.

Za muškarce, ove godine potrudili smo se da nabavimo UK Black model čizama. Sigurni smo da će vam se svidjeti. Ili  su vam možda zanimljivije zelene čizme!?! Kako bilo, ako ste za klasiku tu su crne čizme sa 6, 10 ili 15 rupica.

Ljubiteljke punka su na svom sa crvenim čizmama od 10 ili 15 rupica.

Za djevojke apsolutni hit ove godine su čizme u narandžastoj boji. Prošle godine ste se samo pripremale znamo, ali ove godine već vidimo da je narandžasta puni pogodak! I najbitnije cijena im je samo 169,-KM. Ljubiteljke punka su na svom sa crvenim čizmama od 10 ili 15 rupica.

Za one koji jos ne znaju, Steel Boots su čizme iz Slovačke. Napravljene su od kvalitetne kože, rade se u više dubina a u Urban shopu ih možete naci sa 6, 10, 15 i 20 rupica. Ove punk gothic čizme dostupne su u 17 boja od toga, u stalnoj ponudi Urbana je 10 boja. Đon  se radi od višeslojne gume koja je međusobno spojena šarafima, za gornjište je korišteno ljepilo. Ove čizme su izvanredan način da izrazite svoju individualnost, kreativnost i da budete drugačiji.

Nas reklamni slogan ove godine za Steel Boots čizme je – „Napravljene da vas čine posebnim!!!“.

 

Objavljeno u Blog i označeno sa , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .