Spanać kolekcija

Ovo proljeće u URBAN shopu spremili smo nešto novo. Novu proljećnu kolekciju od Vintage Industries smo stavili na spanać dijetu. Nikada više modela proljetnih jakni i kvalitetnih pamučnih pantalona. Cijene su ostale na nivou prošlogodišnjih tako da ni poskupljenje goriva ne utiče na nas.

Povrat PDV-a u URBAN shopu

Urban shop nastojeći da izađe u susret kupcima sa stranim pasošem nudi mogućnost povrata PDV-a. Prilikom kupovine kod nas napomenite prodavca da želite obrazac za povrat PDV-a.

Čizma koja je postala simbol individualizma

U 52.-oj  godini svoga postojanja Dr.Martens i dalje plijeni svojim originalnim stilom koji se ne mijenja sve ovo vrijeme. Dok drugi mijenjaju svoj izgled iz godine u godinu, Dr. Martens je isti, kao sa izblijedjeljih fotografija 60-ih godina prošlog vijeka. Neko je pametan rekao, „brže ne znači i bolje“.

IX In Memoriam Goran Kovačević punk rock maraton

2. i 3. 11. održaće se deveti po redu ,,In Memoriam Goran Kovačević punk rock fest“.Ovogodišnji punk maraton odigraće se u prostoru Doma Omladine, sa startom od 21:00…

Oboji jesen Steel Boots čizmama

Za nas u Urbanu čitava jesen je u znaku Madnessa. Obožavamo Madness i jedva čekamo novi album! Jesen je za neke apatična i letargična a za nas svakako najljepše godišnje doba. Mnogo boja, Miholjsko ljeto, prilika da se isprobaju sve kombinacije koje se motaju već dugo po glavi.  I kad smo pomislili da ne može […]

N-3B Parka, savršena zimska jakna

Parka ili anorak je jakna napravljena za neprijateljski hladne uslove. Sa svojom kapuljačom obrubljenom pravim ili eko krznom savršena je za zaštitu lica od ekstremno niskih temperatura. Prvu Parku je razvila Alpha Industries 50-ih godina prošlog vijeka po uzoru na tradicionalnu eskimsku jaknu a za potrebe američkog ratnog vazduhoplovstva. 

As I Fall na Explosive stageu EXITa 2012.

Po drugi put pišemo o As I Fall, fantastičnom metal bandu iz Banja Luke, zaslužili su. Poslije pobijede na zaječarskoj gitarijadi 201o.  godine, Chopy i ekipa su dobili poziv za novosadski EXIT festival na kome su nastupali na Explosive bini prvog dana festivala. Ljubitelji metal hardcore zvuka imali su priliku da uživaju u fenomenalnoj svirci.

DemoFest 2012.

Jedan od najboljih festivala u regionu počinje 26. jula. Perspektivni bandovi iz svih zemalja exYU koji do sada nisu imali priliku da izdaju album dobili su svojih 5 minuta. Kao i prethodnih godina DemoFest traje 3 dana, sem dobre svirke, moći ćete da posjetite brojne projekcije, radionice, after partyije. Zato od 26. do 28. jula […]

VANS patike – za svakoga, za svaku priliku!

Proljeće je vrijeme kad dosta nas razmišlja o novim patikama. Međutim uvijek smo u dilemi šta da kupimo. Da li izabrati neke od hiperprodukovanih marki ili neke, na našim prostorima manje poznate ali u svijetu prepoznatljive. Takve su VANS patike!

Humanitarni koncert za pomoć srpskom narodu na Kosmetu!

Udruženje građana Klub prijatelja FK Borac organizuje svirku humanitarnog karaktera, za pomoc srpskom narodu na Kosmetu.