Korpa0 proizvoda

Korpa

0

Korpa je prazna

Posjetite online shop

Alpha Industries zimske jakne za sezonu 2011/2012.


zima

Na pragu smo zime. Temperature su se počele spuštati ispod nule. Nije daleko dan kad će i snijeg da zabijeli našu  zemlju.  Mnogi od Vas razmišljaju o kupovini nove zimske jakne. Toplo Vam preporučujemo jakne Alpha Industries kao najbolji omjer cijene i kvaliteta. U Urban Shopu pripremili smo i za nastupajuću sezonu veliki izbor muških … Saznaj više

Na pragu smo zime. Temperature su se počele spuštati ispod nule. Nije daleko dan kad će i snijeg da zabijeli našu  zemlju.  Mnogi od Vas razmišljaju o kupovini nove zimske jakne. Toplo Vam preporučujemo jakne Alpha Industries kao najbolji omjer cijene i kvaliteta.

U Urban Shopu pripremili smo i za nastupajuću sezonu veliki izbor muških i ženskih zimskih jakni.

Alpha Industries Inc.Kad tražite zimsku jaknu na šta prvo pomislite? Pretpostavljamo, prvo pomislite da Vam bude topla kad temperature padnu ispod 0. Jakne Alpha Industries su svakako to! Naše N3B Parke su idealne zimske jakne, napravljene od kvalitetnog nylon-poliester materijala, punjene termo punjenjem, idelane dužine i sa kvalitetnim eko krznom.

Ukoliko Vam se više sviđa military izgled Alpha-inih jakni kao što je npr. CWU 45/P  a ipak želite toplu zimsku jaknu, onda Vam preporučujemo model N2B. Naravno i ovaj model je dostupan u više boja crna, zelena ili smeđa, na Vama je da izaberete.

 

Alpha Industries DarlaPored muških zimskih jakni u ponudi imamo i ženske zimske jakne. Izdvajamo dve jakne: ženski model parke, Darla, i ultralaganu zimsku jaknu, Madison. Ove poluduge jakne su idealne za nadolazeće hladne dane a njihov dizajn omogućiće  Vam da ih nosite više sezona a da uvijek budete „trendy“.

Alpha Industries je u preko 55 godina postojanja dokazala da prave najbolje jakne na svijetu, ukoliko to da sada niste otkrili sada je idealna prilika. Posjetite nas u Urbanu ili pogledajte naš online katalog možda će Vam se nešto svidjeti.

Komentari nisu dopušteni.